Uw Idee
Op Maat Gemaakt

Hier bij Beukers Interieurmakers werken wij vanuit liefde voor het vak. Voor mij ontstond deze liefde tijdens mijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Nadat ik in 1992 mijn opleiding succesvol afgerond had, begon ik met ervaring op doen binnen dit prachtige vakgebied. Na een aantal jaren van ervaring opdoen in een meubelmakerij en een scheepswerf, besloot ik in 1999 een eenmanszaak te starten. Samen met een andere meubelmaker maakte ik gebruik van een werkplaats in Alkmaar, echter groeide het bedrijf verder en moest deze werkplaats in 2005 plaatsmaken voor een grotere werkplaats in Heerhugowaard. Ook hier groeiden we al snel uit ons jasje. Het team werd uitgebreid en in 2007 vonden we op een steenworp afstand een pand waarin mijn team en ik de dromen van de klanten verwezenlijken. Inmiddels is dit bedrijfspand al jaren een fijne werkplek waar met veel plezier gewerkt wordt.

OVER ONS

In 2021 heb ik besloten om alleen verder te gaan, samen met mijn team van enthousiaste medewerkers. Het team ondersteunt klanten bij de realisatie van hun behoefte naar hoogwaardig maatwerk meubilair. Dit doen wij door actief te luisteren naar de wensen van de klanten. Samen met de klanten bespreken we de mogelijkheden, denken we actief mee en kijken we wat de beste opties zijn om aan hun specifieke wensen en behoeften te voldoen. Het concept kan dan vertaald worden naar een 3D-tekening waarin de klant het beoogde resultaat kan zien. Hierbij wordt ook veel aandacht besteed aan het design. De inrichting van een ruimte gaat tenslotte verder dan alleen het interieur.

Naast deze persoonlijke aandacht voor de klant hechten wij ook veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Zo wordt er gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van duurzame en recyclebare materialen en is kwaliteit pas echte kwaliteit als het eindproduct aan uw wensen voldoet en levenslang meegaat. Een maatwerk meubel wordt daarmee een pronkstuk in uw huis en is daarmee sfeerbepalend. Op die manier onderscheiden wij ons ook van leveranciers van standaard meubilair.

Het vakgebied wordt gekenmerkt door constant evoluerende meubileringstechnieken. Deze zorgen ervoor dat wij ons als bedrijf blijven ontwikkelen en innoveren. Zo zijn wij voorzien van een moderne werkplaats en geavanceerde apparatuur om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit geven wij ook mee aan onze jongere generatie interieurmakers, want

Beukers Interieurmakers is ook een leerbedrijf dat jonge mensen opleidt. Er wordt nauw samengewerkt met opleidingsinstituten in de buurt om studenten te voorzien van een stageplek, om hen op die manier kennis te laten maken met ons vakgebied. Wij delen onze kennis en ervaring om ons hoogstaande maatwerk te kunnen blijven voortzetten.